Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra september, 2011

Ævle Bævles give away

se lige her - det lækre juniorsengetøj kan blive dit hvis du deltager i Jeannetts giveaway!

VM cykel cirkus kom til byen

 Her er lige lidt billedspam fra i søndags hvor vi selvfølgelig var ude at se VM i cykling- de kom jo forbi kun 2 km hjemmefra..- pigerne synes det er sjovt og jeg synes at den oplevelse- once in a lifetime- måtte vi have med.. SKØNT vejr!

strikketaske eller cafépusletaske

I går aftes fik jeg syet denne taske til mit nyeste strikketøj- ifht at det er den første udgave af cafépusletasken her på matriklen synes jeg den blev fin- jeg skal dog lige arbejde lidt med et par detaljer- men jeg synes stoffet er rigtig kønt- det er noget af det jeg købte fra tomater og tulipaner, og stykket passede perfekt i størrelsen- der som udgangspunkt er 32 * 46 cm stort. Jeg har brugt UniKarinas to do- og ændret lidt på nogle småting mht lynlåsen især :-) og regner med at sy flere af samme type- da jeg har en stak lynlåse på 35 cm liggende på lager... og det er dem der passer til denne her model- men man kan jo arbejde med at ændre størrelsen og det vil jeg prøve..

Taknemmelighedsdagbog

I aftes på dr2 så jeg programmet pessimisterne og fandt lige denne øvelse på deres hjemmeside, måske man skulle prøve det! Øvelse: Taknemmelighedsdagbog Denne her øvelse hedder taknemmelighedsdagbogen. I en periode på 8 uger skal du hver aften skrive tre ting ned, som er gået godt den dag. Derefter kan du nøjes med at skrive i bogen en gang om ugen, så det ikke blive for rutinepræget og kedeligt. Sådan gør du Afsæt 5-10 minutter hver aften inden du går i seng, hvor du sætter dig ned, tænker over din dag og noterer tre gode ting ned. Når du skriver dem ned, så prøv samtidig at genkalde dig den følelse, som du havde, da du oplevede de gode ting. Du kan både skrive store og små ting ned Hverdagsbegivenheder som at solen skinnede Større ting som dit helbred og din familie. En god oplevelse, stor eller lille. Mennesker som holder af dig, og betyder noget for dig. Noget du har lavet som du er god til. Noget du har lavet som var sjovt. Mål du har nået. Det er vigtigt, at du ikke

retro grønt er godt for øjet

 Så forskelligt kan retrogrønt tage sig ud...

retro stofkøb fra tulipaner og tomater

Den her pakke landede på mit bord i går- tak til Tomater og Tulipaner for alt det fine der kom med mit køb. 25 forskellige stof prints til samlingen- jeg er vist blevet stofoman... Jeg havde aftalt med Hanne at købe lidt diverse smårester oveni nogle større stykker- og så fik jeg det hvide med brune blomster med i en lækker lille bid. TAK siger jeg bare :-)

startitis

Kender du udtrykket startitis- det er den sygdom man lider af når man starter en masse projekter men ikke får dem gjort færdige... de her fotos viser lige de håndarbejder jeg knipsede på vej rundt i vores stue og køkkenalrum.... og så er der dem der er gemt lidt af vejen på mit arbejdsrum... Men det jeg er ved at strikke på lige nu er denne cardigan fra  Hendes verden .   i lækker lilla meleret uld fra Garnudsalg . Jeg er stadig ved strikkeprøven- havde ellers strikket den og havde lagt pinde klar - i foråret- men er så kommet til at hive pindene ud og nu kan jeg ikke huske størrelsen- og strikkeprøver er altså lidt irriterende at strikke- når man bare gerne vil igang... og jeg har nu strikket prøve på alt fra pind 4½ til 3 og det passer stadig ikke... æv... Så er der mit african flower tæppe- som jeg har arbejdet på siden marts måned.. Mit kludetæppe af restestrimler.. som jeg startede i sidste uge.. En strikkeprøve til en cardigan i hør og mandarinfarvet uld., som jeg gik i

mit arbejdsbord idag

En gang imellem sidder jeg hjemme og arbejder, det giver mere ro til større skriftlige opgaver, og ind imellem giver det også mening hvis jeg senere på dagen har et eftermiddags eller aftenmøde udenfor København, hvor det er spild af tid først at transportere mig til kontoret og derefter et andet sted hen. Og Her får I lige et foto af  hvordan jeg sidder idag, hvor der er kommet ny voksdug på... den er orange... og lyser gevaldigt op på vores mørke spisebord... Den er købt i Stof 2000 til 50 kr for 2 meter... og skulle egentlig ikke bruges til bordet men til hagesmække og lignende...  og lige i de her dage hvor en stor del af København og Rudersdal kommune hvor vi jo bor er afspærret på grund af cykel VM- ja så er det jo også praktisk at kunne arbejde hjemmefra..

kom nu - bliv så færdig...

Nu er det vist ved at være sæson for at få denne halsvarmer strikket færdig- jeg startede på den i foråret på et flerfarvestrikkursus hos Charlotte . Opskriften er nu kommet i Hendes verdens nyeste striktillæg om halstørklæder og kan gratis hentes her . Jeg mangler kun kuglekaten- og har taget tilløb til den længe- men måske skal der lige komme et par frostgrader førend jeg bliver færdig :-)

Zanne grubler's give away - tjek den ud

1/10 trækker Zanne lod om en fin giveaway, tag dig tid til at læse hvorfor hun har valgt de forskellige ting, for det betyder rigtig meget for hende.

stofbytte lækkerier

Se lige hvad jeg har byttet mig til: En fin dug, et hovedpudebetræk med regnbuer- som bare er så yndige- har set det brugt i en skøn bluse hos westmose , en hjertedækkeserviet og et fint stykke af et dynebetræk. Tak for byttet til Mette med denne blog  Mettes matrikel.

på tur i Dyrehaven

Størstedelen af vores weekend havde vi besøg af gamle venner fra vores år i Esbjerg- lørdag gik med en dametur i IKEA, mens mænd, hunde og børn blev hjemme, en eftermiddagstur i Dyrehaven, hvor der både var brølende krondy i brunst og monstertræer- og vi sluttede af med lækker rigtig varm chokolade og chokoladekage med is eller æbleblommekage med vanilieis på et spisested med udsigt over Øresund. Ren forkælelse. Vejret var fint til os :-) og vi var godt brugte da vi kom hjem lørdag aften.. Søndag fra 10-13 var vi til spejder- mikrobespejder for 3-7 årige.. og vores gæster var med så vi fik alle rigtig godt med frisk luft til hjernecellerne i den weekend.. Monstertræ- kan du se det?  Her blev begge piger lidt trætte i benene- og så er det jo godt og hyggeligt at man kan sidde på mor og fars skuldre..  dagen efter gik det op for mig at Pernille gik rundt i gummistøvler str. 25- men dem hun har i børnehaven er str. 28.... øh- er jeg bare for langsom eller noget :-)