forklæderse lige nogle fine motiver fra et retroforkæde jeg faldt over i forrige uge- jeg har rigtigt mange forklæder derhjemme- en del af dem bruger jeg til strikketasker- altså ved at sy dem sammen i siden og bunden- og sy bindebåndet sammen til bærerem- og så hænger de alle på en knagerække med mine strikke to-dos- altså UFO'erne som ikke er blevet færdige- endnu..
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Forklæder er også en af mine svagheder, jeg syntes altid man finder så mange fine. Men da der desværre ikke kunne proppes flere i vores køkkenskuffe ryddede jeg ud i dem. Men det der er da helt fantastisk! :-)

  SvarSlet
 2. Forklæder er også en af mine svagheder, jeg syntes altid man finder så mange fine. Men da der desværre ikke kunne proppes flere i vores køkkenskuffe ryddede jeg ud i dem. Men det der er da helt fantastisk! :-)

  SvarSlet
 3. Forklæder er også en af mine svagheder, jeg syntes altid man finder så mange fine. Men da der desværre ikke kunne proppes flere i vores køkkenskuffe ryddede jeg ud i dem. Men det der er da helt fantastisk! :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin, du er altså så heldig for tiden. og det er jo nogle rigtig fine tasker du laver også

  SvarSlet
 5. Retrorejen- tak- ja den pige der samler svampe synes jeg er skøn! Og jeg bruger næsten aldrig forklæde så de ligger på mit stoflager istedet for i køkkenet! hm...
  Jea: Taskerne bliver da ok- og er jo nemme når man bare lige skal bruge et net... men der er jo ikke så meget finish på dem..

  SvarSlet

Send en kommentar