Gå videre til hovedindholdet

DSB Orange... nej ikke helt...

Igår så jeg Laralil's opslag om at hun ledte efter dette stof. Jeg fandt et meget tyndslidt og hullet pudebetræk af det hos en genbrugsmand i sommers- han stod og tørrede hænder i den gamle beskidte las, efter at han havde pakket mine sager ind i avis papir- og så fik jeg det med i handlen :-) Og nu skal noget af det sendes til Anna som laver rigtig flotte og meget farverige sager. Hvad stoffet skal bruges til ved jeg ikke- men jeg kan godt undvære en bid af det og håber på at vi kan lave en byttehandel. Så i eftermiddagens sidste lange stråler fik jeg lige linet alt stof op som bare har en snert af orange på sig- bare fordi at et orange indlæg kunne være lidt sjovt. Jeg nummererer billederne derned af - ikke fordi jeg vil af med det hele- nogle stykker er kun 10*10 cm, men jeg synes det er sjovt at sætte det op sammen i et ORANGE indlæg...

1: Meget slidt pudebetræk- når Anna har fået noget af det beholder jeg resten selv.
2: Fint viskestykke i god stand, som jeg måske vil bruge til noget med den fine vævede blomsterbort.

3: Stort kraftigt stykke finsk tekstil som har været brugt til gardin.

4: Slidt stykke bomuldsbetræk fra en gammel havehynde, i mindre stykker af varierende kvalitet.
5: Mit eget sengetøj fra jeg var barn i 80'erne. 2 styk af ca. 1/8 del str. vil jeg gerne bytte væk.
Hvis I kender det I andre farver- så sig til! Både min søster og jeg havde et- og idag er det meste blevet brugt til klude af min mor!!!
6: Juniorsengetøj- dynebetræk i fin stand- som mine egne børn har brugt.
7: Frottestof som jeg har købt hos Gitte via den blå avis- hun sælger meget fint stof til priser hvor man stadig har råd til det :-)
8: En lille del af et dynebetræk som jeg har byttet mig til hos Jeannett som har bloggen Ævle Bævle. Det kunne blive flot som en del af en kjole til en af pigerne.
9: Æblestof købt i Kolding storcenter og er en rest fra en bæreslynge min veninde Katrine syede til Josefine.
10: Jeg tror det er et stukke Ikea stof fra ca 1998... hvor jeg havde det som gardin i køkkenet- hvor der ikke var termoruder da jeg købte min gamle lejlighed... uhh koldt...
11: Helt nyt stof, som jeg har arvet fra min mors lager- jeg synes at jeg kan genkende mønsteret fra noget tøj hun syede til enten sig selv eller min søster og mig... men det her ligger stadig ubrugt :-)
12: En flot rund dug som skal blive til pige tøj en dag...
13: Et pudebetræk i lækre dæmpede farver i god stand- som jeg beholder det meste af selv.
14: Et dynebetræk hvor jeg måske bytter ca 1/8del væk til et stof jeg meget gerne vil have selv :-)
15: En dug som skal bruges til nederdel til mig selv- eller bærestykke på en tunika eller?
16: en lille rest fra et forklæde- hvor jeg har brugt noget af det til at pifte noget babytøj op med for et par år siden :-)
17: Meget tyndt ubrugt gazeagtigt stof- forstiller mig at eventuelle lapper kan forstærkes med vliseline..
18: Kraftigt bomuld der har været brugt til gardin i gullig farve..
19: Pænt slidt mindre stykke stof som jeg har købt på nettet.

20: Fint gammelt mindrestykke af et betræk købt på nettet

21: Et hovedpudebetræk, hvor jeg for 3-4 år siden lod sengebetrækkene ligge i butikken, fordi jeg var realistik.. og troede at jeg aldrig ville få syet af det hele.... ævvvvvvvv...

22: Fin mindre bid af retrostof køb på nettet..

 22: Fin mindre bid af retrostof køb på nettet..

 23: 2 små stykker orange graziela hjertestof byttet lige over for tilsvarende størrelse elefantstof.
24: En lap til små projekter eller til noget andet..


25: En lap til små projekter eller til noget andet..

26: Resten af de orange elefanter som jeg arvede fra min søster og som mine piger tyndslidte- og som jeg ikke bytter mere væk af.


27 En lap til små projekter eller til noget andet..

28: en lille lap...

29: Endnu en lap i fine farver..

30: lap....

31: lap i stof jeg godt gad eje noget mere af..

32: Gullig lap..

33: Mere gul stofbid..

34: Gul mindre stofbid..

35: Gul orange strimmel...

Hold da op det blev et heldt vildt foto spam indlæg.. skulle måske havde lavet det som en fin collage- men hvis I kan give nogle gode råd til fotoprogrammerne ifht at sætte så mange billeder op så tager jeg glad imod... Tak fordi du læste med til bunden :-) og god efterårsferie iøvrigt!

Kommentarer

  1. Ih, hvor har du altså meget fint! Er din stofpakke kommet frem? :-)

    SvarSlet
  2. Du har så meget fin stof Ellen, jeg er rigtig glad for det stof jeg har byttet mig til ved dig.

    SvarSlet
  3. Hej Ellen Kathrine

    Undskyld mit sene svar; jeg er først kommet hjem fra weekendophold nu. Vil du kunne sende mig en mail på akjoensson@hotmail.com eller skrive din mail her? Jeg synes det er nemmere at kommunikere over mail.

    KH
    Anna

    SvarSlet
  4. Hej sender du mig ikke din adresse (evt. igen) hvis du stadig vil være med i pakke leg :) mickromackro@gmail.com
    www.muabi.dk

    SvarSlet
  5. Hej, vil meget gerne købe et stykke af nr 5?
    Pernilledyrmann@gmail.com
    Kh Pernille

    SvarSlet
  6. Kære Lea!
    Tusind tak- og det var rigtig hyggeligt at møde dig- jeg glæder mig meget til at se alle de planter jeg fik fra din have til foråret i vores egen have.
    Retrorejen- ja tusind tak skal du have- jeg er rigtig glad for den- og går og tænker på hvordan det fine stof skal bruges :-)
    Ævle bævle: Det er jeg glad for at høre- jeg synes det er dejligt at se det igen i dine ting på bloggen.
    Anna: Det gør vi da bare ;-)
    Elizabeth: Adressen er sendt- glæder mig til pakken ....
    Pernille: Det kan vi sagtens finde ud af- vi kan også lave et bytte hvis du vil ?

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)