lynlåse og musik til arbejdet

Var lige en tur på mit ugentlige besøg hos kiropraktoren- nu har hans arbejde med min gl. ankelskade varet siden startet af august.. det hjælper men han tager også fat i ryg og bækken... så der går nok noget tid inden jeg slipper for at gå der... æv, det tager tid og er dyrt.. heldigvis betaler min forsikring på arbejdet de første 10 gange... nå men lige neden under kiropraktoren ligger stof 2000... og der er halv pris på lynlåse- så jeg fik lige en bunke med hjem på 35 cm som jeg planer med i retning af denne taske..
Fotoet af lynlåse er lånt hos kreakullerogkrudtuglen. Jeg har desværre ikke lige mit kamera med...
Og så er det ellers tilbage til arbejdet- den står på referatskrivning idag og betaling af regninger... lyder det ikke GAB agtigt... ville hellere hjem og sy...eller strikke på min nye trøje som jeg vil vise lidt af senere..og til valg... det er vigtig at bruge sin valgrettighed- der er så mange i verden der ikke får lov til det.

Musikken til arbejdet idag er med ham her... - og tjek lige nogle af de andre versioner af den sang..- det er da ren afslapning- afstresning:


Kommentarer

  1. Skøn musik, og god arbejdslyst til dig, jeg har lige fået forbindelsen tilbage, så jeg har lidt svært ved at koncentrerer mig om job søgning lige nu.

    SvarSlet

Send en kommentar