igår - på tur..

Igår sluttede jeg af på arbejde kl. 21.45 i Middelfart- så ventede 2 timers køretur hjem- så det var ikke nok at høre lydbog, der måtte høj musik til... det blev til dette her-


særligt fordi det er den cd der sidder fast i min bilradio..

Inden aftenmødet startede nåede jeg lige en kort is-pause på middelfart havn- med udsigt til både den nye og gamle lillebæltsbro og folk der nød sensommerens solstråler og fine vejr..
I baggagerummet af bilen har disse poser samlet sig- jeg kørte nemlig fra motorvejen midtvejs og stoppede op hos en genbrugs- der var udsalg "Fyld posen for 45 kr".. så det gjorde jeg 2 gange- utroligt hvad der kan være i en plastpose... Jeg skal nok vise det hele frem  lidt senere..


Og det her er så sidste snapshot fra turen hjem- jeg skal altid holde øje med skiltene til Helsingør- for ellers ender jeg på Amager- I know!!!
Kommentarer

 1. Hej Ellen. Det lyder som en lang tur hjem:-). Så er jeg tilbage på bloggen efter eksamenspause, så sender lige billeder i weekenden.

  SvarSlet
 2. Hej Ellen
  Jeg kan simpelthen ikke finde din email adresse, og jeg tror ikke du har set på min blog at du har vundet min give away :) :) Så derfor skriver jeg lige her.

  http://bavnlev.blogspot.com/2011/09/vinderen-af-fdselsdags-giveaway.html

  Send mig lige en mail på juliespost@gmail.com

  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Kære Tamra!
  Ja det blev en sen og søvnig tur hjem forleden aften- og siden er tingene bare gået slag i slag- så der først nu er tid til bloggen igen- jeg håber dine eksamener gik godt, og glæder mig til at se på lidt sf dit stof.

  Kære Julie!
  A
  Ej hvor fantastisk- så må jeg have gang i løbeskoene igen- sikken en skøn gevinst at komme hjem til efter en lang weekend på farten.

  SvarSlet

Send en kommentar