hvornår skal det være?

det var den kommentar jeg  sammen med et blik på min mave fik med mig ud af døren da jeg gik rundt og gav hånd og sagde farvel på et møde igår aftes på arbejde... jeg har truffet damen der sagde det 1 gang før og vores relation er at hun er kunden (kunden har altid ret selv om hun er grænseoverskridende!)
- mit svar var at vi ikke skal have flere børn og at det var efterveer fra ungerne som hun kunne se...
samtidig med at jeg tænkte på at de fleste af de andre tilstedeværende alle så ud som om de snart kunne nedkomme.. det var mænd på godt 60 de fleste.... nå men hvis det er det værste jeg kommer udfor ude ved den kunde der- så går det nok... jeg havde frygtet at det var værre i form af kritik af mit arbejde eller måske af det jeg ikke havde nået til mødet.. men nogen gange er frygten for noget større end det der reelt sker..

Fotoet er af en skultur på en plads i Barcelona, hvor denne kvinde sprang ud af væggen ..

Kommentarer

  1. Åh ja Ellen, Henrig var lige forbi i går for at se videoen fra Mera Peak bestigningen, da han selv snart skal der ned, og jeg kunne næsten ikke kende migselv på den video, nuuuuu skal jeg altså også til i form igen.

    SvarSlet
  2. Ja jeg tog det nu med humor, for hende der sagde det er meget speciel, uden filter... hvorfor prøver du ikke weightwatchers igen?. Jeg har holdt de 5 kg jeg tabte i foråret, og skal snart tælle point igen.

    SvarSlet

Send en kommentar