Gå videre til hovedindholdet

sofa og cykel..


Nej vi har hverken ligget på divanen eller kørt på cykel denne weekend... min fredag fyraften startede med en trailertur på genbrugspladsen for at tømme den for hækafklip og pap... det var lidt træls for selv om jeg havde lange ærmer og handsker så stikker vores hæk som er en berberis- nå væk kom skidtet- og det var vigtigt for lørdag efter en omgang støvsugning af ca 250 m2 bolig!! hentede jeg en sovesofa/ chaiselong sofa ting hos Ilva- som jeg havde bestilt sidste søndag, da Josefine tissede på deres gulv... vidunderet blev stillet op af pigerne og mig, hvorefter vi kørte en tur ud at handle ½ time før lukketid.

 

Josefine har allerede taget opbevaringsrummet under sofaen ibrug til legoklodserne..
Min søster med familie kom nemlig til aftenkaffe og overnatning.. nej de kom til aftensmad som de så selv tog med- turen hertil fra Silkeborg tog ikke så lang tid som forventet- så da de kom var jeg egentlig færdig som i TRÆT, men vi hyggede os med sammenskudsaftensmad og is til dessert. Pigerne leger rigtig godt sammen selv om der er 10 år ml. ældste og yngste :-)
Idag har vi været ude at gå en fin tur over på Høje Sandbjerg, forbi nogle af hestene som pigerne er vilde med, og forbi Sneglenes Konge (Ifølge Pernille er det er de store brune- hvis nogle skulle være i tvivl!)
Efter tidlig frokost tog vi opstilling ved Gl. Holtegård for at se Post Danmark Rundt- det var sjovt, især da reklamekaravanen kom og smed chips, icetea, vingummi og is til os- og der blev gennemtruttet i Visithimmerland.dk hornene da cyklisterne drønede forbi. Jeg havde ondt at den sidste mand op ad bakken, for speakervognen som kørte lige i numsen af ham sad og meddelte: Dette er den sidste... tænk at knokle som en sindssyg og så høre dette gentaget hver gang der står en gruppe tilskuere... F...!

 

Kommentarer

  1. Smart at bruge rummet til lego i stedet for kedelige sager som sengetøj ;)

    Det ser også ret hyggeligt ud med jeres heppekor ;)

    SvarSlet
  2. Hej Lykkefanten!
    Ja, legoet har stået i en rullekasse på gulvet og er blevet fyldt op med løst legetøj efterhånden, så nu er håbet lysegrønt ifht at der næsten kun stoppes lego ned i boksen... (og der er et opbevaringsrum mere...til dynerne)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)