sofa og cykel..


Nej vi har hverken ligget på divanen eller kørt på cykel denne weekend... min fredag fyraften startede med en trailertur på genbrugspladsen for at tømme den for hækafklip og pap... det var lidt træls for selv om jeg havde lange ærmer og handsker så stikker vores hæk som er en berberis- nå væk kom skidtet- og det var vigtigt for lørdag efter en omgang støvsugning af ca 250 m2 bolig!! hentede jeg en sovesofa/ chaiselong sofa ting hos Ilva- som jeg havde bestilt sidste søndag, da Josefine tissede på deres gulv... vidunderet blev stillet op af pigerne og mig, hvorefter vi kørte en tur ud at handle ½ time før lukketid.

 

Josefine har allerede taget opbevaringsrummet under sofaen ibrug til legoklodserne..
Min søster med familie kom nemlig til aftenkaffe og overnatning.. nej de kom til aftensmad som de så selv tog med- turen hertil fra Silkeborg tog ikke så lang tid som forventet- så da de kom var jeg egentlig færdig som i TRÆT, men vi hyggede os med sammenskudsaftensmad og is til dessert. Pigerne leger rigtig godt sammen selv om der er 10 år ml. ældste og yngste :-)
Idag har vi været ude at gå en fin tur over på Høje Sandbjerg, forbi nogle af hestene som pigerne er vilde med, og forbi Sneglenes Konge (Ifølge Pernille er det er de store brune- hvis nogle skulle være i tvivl!)
Efter tidlig frokost tog vi opstilling ved Gl. Holtegård for at se Post Danmark Rundt- det var sjovt, især da reklamekaravanen kom og smed chips, icetea, vingummi og is til os- og der blev gennemtruttet i Visithimmerland.dk hornene da cyklisterne drønede forbi. Jeg havde ondt at den sidste mand op ad bakken, for speakervognen som kørte lige i numsen af ham sad og meddelte: Dette er den sidste... tænk at knokle som en sindssyg og så høre dette gentaget hver gang der står en gruppe tilskuere... F...!

 

Kommentarer

  1. Smart at bruge rummet til lego i stedet for kedelige sager som sengetøj ;)

    Det ser også ret hyggeligt ud med jeres heppekor ;)

    SvarSlet
  2. Hej Lykkefanten!
    Ja, legoet har stået i en rullekasse på gulvet og er blevet fyldt op med løst legetøj efterhånden, så nu er håbet lysegrønt ifht at der næsten kun stoppes lego ned i boksen... (og der er et opbevaringsrum mere...til dynerne)

    SvarSlet

Send en kommentar