på vej på arbejdeNu er jeg kørt forbi denne fine gamle bil hver morgen de sidste par dage- og fik endelig et shot på den- synes det er lidt hyggeligt at man på en lille sidevej inde på Nørrebro, foran "gør det selv auto mekanikeren" kan støde på så fin en bil... lige netop på den vej roder det meget, er fyldt med biler og man må køre slalom for at komme igennem- men man holder ikke i kø ! 
Og jeg kan godt lide de bydele der ikke er så pæne med det hele som f.eks Østerbro's ambassade kvarter- der er jo helt andre historier i de liv der leves det ene sted frem for det andet- :-) 

Kommentarer

  1. Syntes der er lidt Cuba over den bil :) Hvis du skal bestille tape og bånd i Tyskeland vil jeg gerne have bestilling med.

    SvarSlet
  2. ja det er nemlig det der er fedt ved "roderiet" på Nørrebro- du så en historie om Cuba og jeg så måske en anden-.. og jeg skal nok huske at spørge dig om du skal have noget med fra den tyske butik... Hvor store elefantlapper skal jeg sende til dig? en orange af 24*24 cm? eller 36*36 cm og noget blåt??

    SvarSlet

Send en kommentar