første dag i børnehaven...

Det er en mærkedag idag- ikke fordi vi starter på arbejde efter ferien- men fordi Josefine starter i børnehave. Det er den samme integrerede institution som hun har gået i vuggestue i, og pernille går der også. Der er fælles legeplads og hun er vant til at blive afleveret i børnehave delen, så jeg tror at overgangen går ret nemt. Men det er jo alligevel en stor dag fordi vores mindste pige lige pludselig skal kunne endnu mere selv og det kan hun. Bare her i sommerferien er hun blevet så dygtig til selv at gå på toilet, til at turde gå op på trampolinen samtidig med at storesøster hopper. Hun er også rigtig fræk og kan blive så gal og hysterisk når hun ikke selv får lov at bestemme i hvilken rækkefølge tingene skal ske .-)


Jeg håber hun får en god dag og i eftermiddag skal hun til kiropraktor for lige at få løsnet hendes stivhed i nakken som har fulgt hende siden fødslen- men vi kommer der kun en gang hver 2. måned og det går så fint fremad med hendes motorik og koordination. Fotoet er fra vores ferie- hvor hun blev malet med mariehøns på campingpladsen. Hun er vores lille høne...

Kommentarer

 1. Tillykke med hende, må i ha´en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Lea! - du må også have en god dag!

  SvarSlet
 3. Så spændende og vildt som tiden går, har den lille mariehøne lavet flere forsvindings numre siden sidst :)

  SvarSlet
 4. Nej heldigvis, hun har kun tisset på gulvet i møbel butikken ilva, det er de ikke vant til at deres kunder gør... hun er jo igangsætning m at gå uden ble.

  SvarSlet

Send en kommentar