sidste uge: med turkis på ..

Den her samling af fine sager lå et par dage på mit gulv i mit arbejdsrum herhjemme- jeg havde lånt nogle bøger med prøver på stoffet til min kontorstol og nogle tæppeprøver- jeg vil gerne have et løst rundt tæppe ovenpå gulvtæppet- og så har jeg været inde og købe en lækker lyseblå maling til mdf pladen som er mit skrivebord. Den sjoveste del af det er jo at samle en masse ting der passer i farverne- og som det ses er her ting nok at indrette med- nu mangler bare arbejdet...
 
Malerierne betyder noget særligt for mig, da jeg fik dem af Josefines mødregave i bryllupsgave. De var særligt til os- og der er 3 piger og 2 drenge på billedet- lige som i mødregruppen. Desværre har jeg mistet kontakten efter vi flyttede for mere end 2 år siden- så mon ikke det er på malerierne at børnene må samles. Men jeg har hele tiden tænkt at de billeder skulle have en særlig plads- og det bliver snart :-)

Kommentarer

  1. Fine sager der Ellen, er det tapet eller stof det blå med blomster på rulle, det er særlig fin. Glæder mig til at se hvordan du får indrettet dig, når du får stolen tilbage.

    SvarSlet
  2. ja det er tapet- har en lille rest på ca 0,5 m tror jeg- købt her http://junettebay.blogspot.com/ for noget tid siden- jeg havde helt glemt det- og så passer det så fint til farverne i betrækket og til malingen... jeg er ved at skære lapper til et tæppe til værelset- der bliver lidt koldt om vinteren- og jeg har stof der kunne matche fint også- så igår lavede jeg lapper i stor stil.. men skal nu til det svære og lægge dem i rækkefølge- er spændt på hvordan det bliver når jeg skal sy... fotos kommer..

    SvarSlet

Send en kommentar